PIZZERIA SPHINX

PIZZERIA SPHINX Snel en warm thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Sphinx. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 18:40 Geweldig lekker en snel bezorgd. Pizza was heet zoals het hoort.
8 mei 2022 om 10:15 Oventje erbij
7 mei 2022 om 23:01 Dwie i pół godziny czekania na jedzenie i dalej nie ma
7 mei 2022 om 22:07 Ik heb na 1,5 uur moeten bellen waar het eten was, toen gaven ze aan dat het nog een halfuur duurde.. het smaakte verder wel goed
7 mei 2022 om 4:00 Niet eens mijn bestelling ontvangen? Morgen maar is bellen naar deze zaak die niks kan blijkbaar om me geld terug te vragen.
5 mei 2022 om 19:50 Lekker ;)
4 mei 2022 om 0:17 Schotel kip hawaii besteld. Er zat totaal géén smaak aan het eten! Qua smaak was er geen onderscheid te maken tussen de kip, ham en ananas. Ook de "roomsaus" was smaakloos!! Kruiden vergeten? Bezorging was top!
24 apr 2022 om 20:53 De pizza was prima en warm bij aankomt. Toen we bestelden stond er 63 minuten, vonden we prima we wachten wel even. Toen er na een uur stond dat de bestelling onderweg weg hebben we nog zo'n 45 minuten moeten wachten.
16 apr 2022 om 20:09 Topp!
12 apr 2022 om 15:53 Keurig op tijd en het eten was echt lekker en warm (wat ik vaker hoor bij anderen dat dit niet het geval was) en ook de bezorger was netjes en vriendelijk.
11 apr 2022 om 7:45 Het was goed, maar erg zout.
10 apr 2022 om 22:42 Veel te lang wachten 1,5 uur en ben er van Aan de scheit