PIZZERIA SPHINX

PIZZERIA SPHINX Snel en warm thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 698 beoordelingen
27 mrt 2020 om 20:22 Lekker eten
24 mrt 2020 om 20:36 Bijzonder slecht, eten was koud en toen ik belde kreeg ik te horen dat dat niet kon, hij had het zelf gemaakt, het was nu erg druk dus warm het zelf maar thuis op.
15 mrt 2020 om 23:10 Het eten is prima. Alleen duurt het leveren altijd langer dan er wordt aangegeven. Van 30min. Naar 50min. Uiteindelijk 90min. Helaas is dit tot nu toe iedere keer als we hier bestellen.
9 mrt 2020 om 10:25 In de app stond dat het +/- 25 minuten zou duren. Vervolgens kreeg ik een melding dat het 50 minuten ging duren. Het eten was er uiteindelijk naar één uur en drie kwartier.
8 mrt 2020 om 20:15 Gewoon op tijd al is het zondag. Goed warm en heerlijk eten.
1 mrt 2020 om 20:25 Besteld op een zondag, en nog steeds mijn bestelling gewoon keurig op tijd geleverd (stond 46 minuten, waren uiteindelijk 40 minuten) bovendien was het eten heerlijk warm, de sauzen goed, en mijn frisdrank heerlijk ijskoud!
23 feb 2020 om 9:49 Ik had een calzone besteld en normaal is die altijd perfect maar nu was het deeg helemaal nog niet gaar op de plek waar je hem dicht vouwt
17 feb 2020 om 21:16 Jammer dat jullie niet de tomaten saus met ui hebben Voor de rest was het prima !
16 feb 2020 om 19:31 Bezorging op zondag avond erg snel, waarvoor hulde. Friet van de kapsalon erg slap. Maar de pizza was erg goed
31 jan 2020 om 19:34 Eten was weer van top kwaliteit en heel erg warm. Bezorging zoals altijd exact op tijd. ( Jammer dat ik via deze beoordeling een beperkte bezorgtijd kan invullen. Ik bestel altijd een paar uur van te voren ) Een dikke 10 weer!