PIZZERIA SPHINX

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Sphinx. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 22:22 Vriendelijke bezorger, pizza calzone goed gevuld lekker van smaak enige minpuntje mag volgende keer wat warmer zijn.
29 jan 2023 om 20:08 Moeten bellen, en toen nog duurde het lang... en de shoarma was niet lekker...niet afgesneden van zo'n vleesrol allemaal korte reepjes en dan gekruid... bah bah hier bestellen we niet meer!
20 jan 2023 om 21:16 Lekkere maaltijd
13 jan 2023 om 21:42 Calzone pizza was GITZWART aan bovenzijde ,de sateschotel was niet veel bijzonders, slappe aardappelschijfjes onderop een stapel smakeloos kipblokjes (leek wel gekookt) en dunne saus . We hadden al poos niet meer besteld om deze reden . Nooit meer !
2 jan 2023 om 12:19 Smaak was matig en ook de friet van de kapsalon was slap.
1 jan 2023 om 19:16 Eten was heerlijk. En kwam sneller dan verwacht
30 dec 2022 om 23:46 Sneller dan verwacht, top bezorging en erg lekker!
11 dec 2022 om 20:20 Half zes besteld, thuisbezorgd geeft 50-75 min aan. Om kwart voor zeven stond er "wordt elk moment bezorgd" via de link. Half acht gebeld, "is onderweg" maar helemaal niks geen excuus of zo dat het meer als 2 uur geduurd heeft. Kwaliteit is prima.
10 dec 2022 om 8:20 Bijna geen aardappelschijfjes op de schotel en dan voor die prijs dat het duurde wordt snap ik maar ga dan niet minder er op doen ik wel jammer. De vraag ga jullie daar is mee dan . Mijn antwoord ik denk het niet .
27 nov 2022 om 20:15 2u45 moeten wachten op mijn bestelling.. 2x gebeld en het zou nog 10 Minuten duren, echter halfuur verder was het er nog steeds niet. Zeer slecht
27 nov 2022 om 20:00 2 broodjes besteld en gebakken aardappels. Helaas meer dan 2u15 moeten wachten. Een broodje was normaal, andere zou super zijn. Betaal je 1 euro meer voor maar krijgt hetzelfde broodje. Als je snel eten wil is dit niet de tent waar je moet bestellen.
27 nov 2022 om 19:45 Eten was niet warm, aardappels sompig.