PIZZERIA SPHINX

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Sphinx. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 22:05 Bezorgtijd was supersnel. Echter de calzone pizza was niet om te eten. Van binnen niet lekker en van buiten aangebrand. Schotel en andere pizza waren in orde.
26 sep 2022 om 9:09 2 uur moeten wachten op t eten, was lauw en bijna geen vlees bij de kapsalon. Ik bestel nooit meer bij sfinx maar voor de mensen die t toch willen proberen, betaal achteraf dan kun je tenminste altijd nog annuleren als t zolang duurt!
25 sep 2022 om 21:22 Ik moest 90 minuten kiezen omdat langer niet kon, maar we hebben dus 130 minuten gewacht... Wat de reden ook is, als je het niet aan kan meldt je dan die avond af bij Thuisbezorgd.nl... mensen bestellen en gaan er vanuit dat t geleverd kan worden.
25 sep 2022 om 21:18 Bezorgtijd was 180 mins. 3 x gebeld , 3 x was “die”, onderweg ! Druk hebben is goed , voorgelogen worden is NIET acceptabel… Advies: Beter te betalen bij de aflevering dan vooraf met IDeal, kan je gewoon nog annuleren!!
25 sep 2022 om 21:15 Inmiddels meer als 2 uur verder, nog geen eten gezien helaas..
25 sep 2022 om 19:09 Nogsteets niks bezorgd 2 uur later
24 sep 2022 om 20:45 Na ruim 1,5 uur op het eten gewacht te hebben viel het eten zwaar tegen. Broodje was half afgebroken het vlees was niet genoeg om het broodje te vullen. Kapsalon nog niet voor 3/4 gevuld. Schandalig gewoon
20 sep 2022 om 19:56 Heerlijke kapsalon
6 sep 2022 om 23:57 Pizza Quattro Stagioni besteld. Pizza was goed klaargemaakt, maar er zat geen salami op!!!
4 sep 2022 om 19:42 Top bezorging
2 sep 2022 om 22:05 Heerlijke pizza en shoarma schotel
2 sep 2022 om 18:39 Snelle bezorging. Super lekkere schotel